Велики знижки у розділі Акції!

Отзывы покупателей

Добрий день! Я замовила товар вперше. Мені дуже подобається вишивати на схемах ТМ Арт-соло. Дуже приємно, що у вас такий багатий вибір. Підбір бісеру ідеальний. Доставка замовлення в зазначений термін і навіть раніше. Якщо виникне необхідність, звернусь до вашого магазину знову. Дякую щиро)

Рейтинг:

Наталія Київ12:00:47 09-19-2020
Коментарий администратора:

Натлія, дякуємо!

Доброго дня! Вже більше 5 років замовляю різні схеми для вишивки бісером на цьому сайті. Гарний вибір, зручний пошук, привітний персонал, який завжди доможе чітко зорієнтуватись у виборі, підкаже і, як мені часто це потрібно "на вчора", оперативно надіслати замовлення. Все просто супер!!! Працювати з вами - море задоволення. І надалі даруйте людям радість від можливості застосовувати на практиці свої творчі здібності. Ус піхів вам і процвітання. Ще раз велика вдячність за вашу працю

Рейтинг:

Оксана ЛЬВІВ14:17:57 08-30-2020
Коментарий администратора:

Оксана, дякуємо:)))

Большое спасибо за качественные схемы вышивки бисером и за оговоренные сроки доставки. Все пришло быстро и хорошо упаковано.Перс онал магазина вежливый и внимательный. Только очень жаль, что не было в наличии некоторых схем, но, думаю, это не последний мой заказ, и понравившиеся схемы все - таки поступят в продажу. Магазину желаю процветания и побольше благодарных клиентов.

Рейтинг:

Лариса Филатова с Пилипы - Боровские11:04:33 08-21-2020
Коментарий администратора:

Лариса, спасибо! Мі тоже надеемся, что все поступит:)

Чудовий магазин з великим вибором. Замовляла дві картини: одну набором, а для іншої потрібно було підібрати бісер. Дуже сподобалося, що відразу попередили про невелику затримку в доставці. Оперативно зателефонували , перерахували вартість замовлення відповідно до матеріалів, які я додала. Швидко доставили. Окреме дякую за те, що бісер був розсортований по окремим пакетикам відповідно до картин, до якої він йшов. Якість бісера, картин та ниток для вишивки — чудова!

Рейтинг:

Дарія Київ10:15:57 08-21-2020
Коментарий администратора:

Дярія, щіро дякуємо за замовлення та відгук:)

Відгук

Добрий день! Уже вдруге замовляю в магазині заготовки для вишивки брошей. Замовлення приходить дуже швидко (1-2 дні). Дякую за роботу! Рекомендую всім!

Рейтинг:

Олена ЧЕРНИГОВ08:13:31 08-19-2020
Коментарий администратора:

Олена, дякуємо!

Рекомендую

Все понравилось. Быстро перезвонили, цены актуальны, обслуживание супер. Рекомендую

Рейтинг:

Любовь Киев00:37:49 08-16-2020
Коментарий администратора:

Дякую, Любов!

Заказывала рушники пасхальные. Была немного задержка, но в общем все прошло хорошо. Спасибо за красивые рушники!!! Рекомендую!!!

Рейтинг:

Ирина Александровна Днепр12:03:49 08-15-2020

Добрий день. Замовляла минулого тижня текстильну каркасну ляльку Гек. Відправили в той самий день, відповіли на всі запитання, перетелефонува ли, все узгодили. Ще й ціна виявилася меншою, як на інших сайтах. Щиро дякую ❤️

Рейтинг:

Оксана Збараж13:55:00 08-07-2020
Коментарий администратора:

Оксана, дякуємо за замовлення та відгук. Ми самі у захваті від цих ляльок:)

хуже магазина не встречала

Я сделала заказ и сразу проплатила, проплату не заметили, ждала две недели пока не позвонила сама и не узнала, что заказ не вышлют.Если не хотите потратить нервы и время, не имейте дело с этим магазином.

Рейтинг:

Лариса Киев12:33:39 07-29-2020
Коментарий администратора:

Лариса, спасибо за отзыв! мы люди, и мы, к сожалению, ошибаемся. Приносим свои извинения

Дуже дякую, замовлення виконано вчасно,рекомен дую всім

Рейтинг:

Ольга Червоноград08:57:03 07-26-2020
Коментарий администратора:

Ольга, дякуємо!

Дуже вдячна за вашу гарну роботу.Замовле ння отримала,все чудово!

Рейтинг:

Любов Луцьк22:21:29 07-21-2020
Коментарий администратора:

Дякуємо!

Заказ получила быстро в оговоренные сроки. Все понравилось. Спасибо!

Рейтинг:

Леся Беземчук Житомир10:30:39 07-19-2020
Коментарий администратора:

Леся, спасибо!

Добрый день. Заказ получила, все быстро и оперативно. Большое спасибо.

Рейтинг:

Лариса Днепр12:22:32 06-25-2020
Коментарий администратора:

Лариса, спасибо!

Спасибо интернет-магаз ину Вишивка бісером за вовремя доставленный товар. Заказывала иконы фирмы "Мар1чка", очень довольна работами этой фирмы. А также икону от фирмы "ЮМА". Также заказала бисер, который девушки мне подобрали быстро и я очень довольна подбором. Спасибо всем работникам. Развивайтесь и помогайте нам творить!!!!

Рейтинг:

Любов Винница22:01:44 06-22-2020
Коментарий администратора:

Любовь, спасибо большое!

Отзыв о магазине

В магазине заказывала 3 схемы для вышивки укомплектованы бисером, нитки и набор иголок. Связались очень быстро, уточнили заказ и сроки доставки. Оплату произвела на карту Приват банка, всю сумму. Заказ пришел в сроки. Все качественно и оперативно. Большое спасибо!!!Реко мендую!!!

Рейтинг:

Наталия Полтава21:40:00 06-20-2020
Коментарий администратора:

Наталия, спасибо за отзыв!

Замовляла схеми для вишивки бісером, дуже гарні та яскраві, швидко оформили замовлення й відправили, тут я знайшла схему, яку довго шукала, все сподобалась, рекомендую!

Рейтинг:

Руслана Луцьк23:04:29 06-17-2020
Коментарий администратора:

Руслана, дякуємо!

Спасибо за заказ

Мне не только быстро и качественно выполнили заказ, но и помогли найти именно ту схему, о которой я мечтала. Огромное спасибо за вашу работу, человечность, индивидуальный подход и радость, доставленную мне чудесной схемой)))

Рейтинг:

Ніна Крути21:40:14 06-12-2020
Коментарий администратора:

Ніна, дякуємо!

Доброе утро! Вчера получила свой заказ: бисер, схемки, органайзер, магнитик и игольницу!!! Качество товара супер!!! Немного была задержка с доставкой, но не критично! Спасибо вашему магазинчику! Буду ещё у вас делать покупки!!! Порадовала скидочка ) Спасибо!!!

Рейтинг:

Ирина 08:17:23 06-10-2020
Коментарий администратора:

Ирина, спасибо!

Огромное спасибо. Заказом довольна

Рейтинг:

Наталия Атаманенко Белая Церковь06:40:17 06-07-2020
Коментарий администратора:

Наталья, спасибО!

Все чудово, я задоволена.

Рейтинг:

Іванна Рожнятів 13:52:40 06-06-2020
Коментарий администратора:

Іванна, дякуємо!